ZONGULDAK / EREĞLİ - Köseler İbrahim İzmirlioğlu İlkokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN.

Haz

2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİMİNİ TEŞEKKÜR EDEREK ÖDÜLLENDİRDİK.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZ BÜNYESİNDE VELİLERİMİZE YÖNELİK AÇTIĞIMIZ DİKİŞ KURSU SERGİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

Okulumuz bünyesinde yapılan "ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI", "BİLGİ YARIŞMASI" ve " EN ÇOK KİTAP OKUMA YARIŞMASI'NDA" dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Haz

Köseler İbrahim İzmirlioglu İlkokulu olarak, yılsonu ebru kursu, dikiş kursu ve anasınıfı etkinlik sergisi, kermes ve şenlik etkinlikleri yaptık.

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ 2/A SINIFI ETKİNLİĞİ

OKULUMUZDA E-TWİNNİNG PROJELERİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR.

BU YILKİ E-TWİNNİNG PROJESİ "ECOTEM".

Ara

OKULUMUZUN YAPIMINDA EMEĞİ OLAN HACI İBRAHİM İZMİRLİOĞLU AMCAMIZI SAYGI VE DUA İLE ANIYORUZ.

1929 yılında Karadeniz Ereğli'de dünyaya gelen hayırsever işadamı Hüseyin İbrahim İzmirli, Dede tarafından Rüstemoğlu olarak bilinen, Cafer oğlu Sülalesi'nden kentin tanınmış eşraflarından biridir. İlk ve ortaöğrenimini memleketi Kdz. Ereğli'de tamamlayan İzmirli, O dönemlerde ilçede lise bulunmadığından ve ailesinin kendisini başka bir kentte okutma imkânı olmadığından tahsil hayatını sonlandıran ve ticarete atıldı. Hüseyin İbrahim İzmirli, gençlik yıllarından ilçede ve çevresindeki cami ve Kur'an Kursları'nın yapımı gibi hayır işlerti ile uğraştı. Aileden gelen mesleği Ayakkabıcılık olan İzmirli, şehir içinde sebzecilik, meyvecilik hayvancılık işleriyle ilgilenmiştir.

Kas

TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİNDEKİ CUMHURBAŞKANLARIMIZ.

Kas

OKULUMUZ EBA SİSTEMİNİ KULLANARAK YÜZYÜZE EĞİTİMİN YANINDA UZAKTAN EĞİTİME DEVAM EDİYOR.